Schildersbedrijf Cats

Walcheren word steeds mooier

Een monument is prachtig dankzij vakkundig onderhoud
Een monument is prachtig dankzij vakkundig onderhoud

Walcheren staat bekend om zijn pitoreske en monumentale bouwstijl met een rijke historie.

De mensen die deze panden bewonen zijn dan ook met recht trots op hun huis, wat zich uit in goed onderhoud voor het behoud van hun monument.

 

Marco Cats draagt hier zijn steentje bij door met kwalitatief goede producten te werken, vooral in de voorbewerking gaat veel zorg schuil, wat vaak word onderschat maar zorgt voor langdurige bescherming van Uw  pand en maakt het uiteindelijk schitterende resultaat de moeite waard.

Schildersbedrijf Cats is gespecialiseerd in monumentale objecten en heeft door zijn lange ervaring altijd de juiste oplossing voor de behandeling van Uw specifiek probleem, zodat U weer jaren lang met plezier van Uw woning of bedrijfsobject kunt genieten. 

U kunt via het aanvraag formulier een vrijblijvend advies vragen, Marco komt dan persoonlijk Uw situatie bekijken en brengt als wenselijk een gepaste offerte uit met een gedegen kleur advies.

 

Note:

Heeft u een pand dat ouder is dan 2 jaar,  met een permanente woonbestemming , dan komt u in aanmerking voor het lage BTW-tarief.

Wij berekenen u dan het lagere tarief van 6% BTW, in plaats van de gebruikelijke 21 %

Dit geldt voor zowel het binnen, als het buitenschilderwerk.

 

Geniet in de Wintermaanden januari, februari, maart van het lage wintertarief !! Dus maak optijd een afspraak zodat u weer een fijne frisse start kan maken in t nieuwe jaar !!

 

Voor meer informatie bel: 06-50807735